Menu

Auto Japan

Auto Japan, mbi 20 vite presencë në tregun e pjesëve të këmbimit të automjeteve, e fokusuar në markat më të njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Me mbi 30 mijë artikuj për sisteme: Drejtimi, Frenimi, Amortizimi, Motorike, Elektrike, Ftohje, Lubrifikant, Aksesor, Filtra. Auto Japan është distributor zyrtar në: Shqiperi, Kosovë dhe Maqedoni i kompanisë së njohur të pjesëve të këmbimit, Ashika.
NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!

Sontazh

Cfare makine keni?

View Results

Loading ... Loading ...

Adresa Dyqani i Ri