Menu

Kontakt

1203_61730

Adresa :  Rr. Kavajës, Kryqëzimi i 21 Dhjetorit.
Tel : +35542223050
Mob : +355684014657
e-mail: [email protected]

Adresa :  Rr. “Dritan Hoxha” Pall. “Santara” Laprakë
Tel : +35542413110
Mob : +355686047047 / 0686047008 / 0689003695
e-mail: [email protected]

1203_45892

Adresa : Autostrada Tiranë – Durrës, Km 2.
Tel : +35542413110
Mob : +355689003691
e-mail: [email protected]

  Emri (e domosdoshme)

  Adresa e-mail (e domosdoshme)

  Mesazhi Juaj

   

  Auto Japan

  Auto Japan, mbi 20 vite presencë në tregun e pjesëve të këmbimit të automjeteve, e fokusuar në markat më të njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Me mbi 30 mijë artikuj për sisteme: Drejtimi, Frenimi, Amortizimi, Motorike, Elektrike, Ftohje, Lubrifikant, Aksesor, Filtra. Auto Japan është distributor zyrtar në: Shqiperi, Kosovë dhe Maqedoni i kompanisë së njohur të pjesëve të këmbimit, Ashika.
  NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!

  Sontazh

  Cfare makine keni?

  View Results

  Loading ... Loading ...

  Adresa Dyqani i Ri