Menu

Rreth nesh

Për më shumë se 20 vjet Auto Japan tregton me shumicë në tregun shqiptar dhe së fundmi në Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi , distributor i kompanise se njohur te pjeseve te kembimit Ashika.

Parimet e biznesit gjejnë mishërim të plotë tek ne. Parimi ynë në biznesin tonë është:

“Nuk ka gjë që nuk bëhet,mjafton të kesh dëshirën për ta bërë atë”.
Kjo na ka bërë që në çdo aspekt të punës sonë t’i japim përkushtimin dhe energjitë tona maksimale.

Vetë koha e gjatë dhe në rritje e Kompanisë sonë  me pjesët e këmbimit na ka dhënë eksperiencën e duhur për të qenë më të besuar, kompetitivë  dhe më të mirët në tregun Shqiptar.

Mbështetja në biznesin që ne zhvillojmë në Shqipëri prej një kohe të gjatë të firmave më të fuqishme në tregun botëror të pjesëve të këmbimit përbën një fakt tregues të punës sonë.
Jo më kotë Kompania jonë është distributor eskluziv për Shqipërine e për më tej.

– Auto Japan, mbi 20 vite presence ne tregun e pjeseve te kembimit te automjeteve, e fokusuar ne markat me te njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane.

– Mbi 30 mijë artikuj per sisteme:
* Drejtimi,
* Frenimi,
* Amortizimi,
* Motorike
* Elektrike,
* Ftohje,
* Lubrifikant
* Aksesor,
* Filtra

Magazinat dhe zyrat qendrore :
Adresa:
Rruga Dritan Hoxha, Pallati 179,Kati i 1, Laprake Tirane
Tel: +35542413110
Cel: +355686047047

NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BENI ZGJEDHJEN!

Auto Japan

Auto Japan, mbi 20 vite presencë në tregun e pjesëve të këmbimit të automjeteve, e fokusuar në markat më të njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Me mbi 30 mijë artikuj për sisteme: Drejtimi, Frenimi, Amortizimi, Motorike, Elektrike, Ftohje, Lubrifikant, Aksesor, Filtra. Auto Japan është distributor zyrtar në: Shqiperi, Kosovë dhe Maqedoni i kompanisë së njohur të pjesëve të këmbimit, Ashika.
NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!

Sontazh

Cfare makine keni?

View Results

Loading ... Loading ...

Adresa Dyqani i Ri