Menu

AUTO JAPAN ALBANIA

Auto Japan i ka fillimet e veta që në vitin 1997. Kompania jonë ofron pjesë këmbimi për makina Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Auto Japan Albania ka kriter të vetëm cilësinë në të gjitha produktet që ofron. Shërbim korrekt dhe me integritet. Qëllimi i vetëm është që konsumatori të ngelet i kënaqur. Auto Japan disponon staf të kualifikuar. NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!


Postime & Informacione

Shpesh ne postojmë informacione të ndryshme në lidhje me pjesët e fundit që mbërijnë për makinat Japoneze Koreane dhe Amerikane nga më të vjetrat tek më modernet, vizitoni këte faqe interneti për tu informuar me të rejat më të fundit!


Partnerët tanë

Ne bashkëpunojmë me të gjitha këto marka makinash dhe disponojmë të gjitha pjesët e këmbimit të tyre. Përfshirë automjetet Koreane dhe Amerikane.


 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand
 • brand

Kontakto Direkt

Na shkruaj këtu dhe ne informohemi direkt për kërkesën tuaj, ju kontaktojmë me njëherë!

Auto Japan

Auto Japan, mbi 20 vite presencë në tregun e pjesëve të këmbimit të automjeteve, e fokusuar në markat më të njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Me mbi 30 mijë artikuj për sisteme: Drejtimi, Frenimi, Amortizimi, Motorike, Elektrike, Ftohje, Lubrifikant, Aksesor, Filtra. Auto Japan është distributor zyrtar në: Shqiperi, Kosovë dhe Maqedoni i kompanisë së njohur të pjesëve të këmbimit, Ashika.
NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!

Sontazh

Cfare makine keni?

View Results

Loading ... Loading ...

Adresa Dyqani i Ri