Menu

Kontakt

1203_61730

Adresa :  Rr. Kavajës, Kryqëzimi i 21 Dhjetorit.
Tel : +35542223050
Mob : +355684014657
e-mail: info@autojapan.al

Adresa :  Rr. “Dritan Hoxha” Pall. “Santara” Laprakë
Tel : +35542413110
Mob : +355686047047 / 0686047008 / 0689003695
e-mail: info@autojapan.al

1203_45892

Adresa : Autostrada Tiranë – Durrës, Km 2.
Tel : +35542413110
Mob : +355689003691
e-mail: info@autojapan.al

Emri (e domosdoshme)

Adresa e-mail (e domosdoshme)

Mesazhi Juaj

 

Auto Japan

Auto Japan, mbi 20 vite presencë në tregun e pjesëve të këmbimit të automjeteve, e fokusuar në markat më të njohura Japoneze, Koreane dhe Amerikane. Me mbi 30 mijë artikuj për sisteme: Drejtimi, Frenimi, Amortizimi, Motorike, Elektrike, Ftohje, Lubrifikant, Aksesor, Filtra. Auto Japan është distributor zyrtar në: Shqiperi, Kosovë dhe Maqedoni i kompanisë së njohur të pjesëve të këmbimit, Ashika.
NE JAPIM ZGJIDHJE, JU BËNI ZGJEDHJEN!

Sontazh

Cfare makine keni?

View Results

Loading ... Loading ...

Adresa Dyqani i Ri